×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Pep Guardiola još uvijek nije produžio ugovor s Barcom. Pitanje je i hoće li. Špekulira se o njegovom odlasku u Inter.
Katastrofalna serija Intera nastavljena je domaćim porazom od Bologne, koja je na San Siru slavila s 3:0. Napoli je u gostima svladao Fiorentinu s 3:0.
Prve utakmice osmine finala Lige prvaka: Milan - Arsenal 4:0, Zenith - Benfica 3:2. Mimo očekivanja na San Siru se igrala utakmica lišena neizvjesnosti budući da je Arsenal više nalikovao onom iz Tivta nego iz Londona. 
Juventus nije uspio stići do pobjede u Parmi, zaostali susret 21. kola završio je 0:0. Atalanta svladala Genou s 1:0.
U prvom susretu osmine finala Rusi su uspjeli osigurati minimalnu prednost uoči uzvrata, svladavši Benficu s 3:2.
Mourinha je za podmetanje Villas-Borasu optužio Jorge Nuno Pinto da Costa, predsednik Porta, koji je afirmirao obojicu trenera
Mancini je poslao jasnu poruku Tevezu i svima koji misle da okorjeli profesionalizam trpi osobnosti. Mimo dobrih klupskih običaja menadžer nije dočekao igrača. Tevez je u kamp stigao oko 16.30, a Mancini je otišao u 13.30 sati
Prve utakmice osmine finala Lige prvaka: Leverkusen - Barcelona 1:3 (Kadlec 52/Alexis Sanchez 41, 55, Messi 88), Lyon - Apoel 1:0 (Lacazette 58)
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.