×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Napoli je s 1:0 svladao Inter, kojem je ovo četvrti poraz zaredom u Serie A. Lazio s 1:0 bolji od Fiorentine, Udinese slavio s 3:1 u gostima kod Bologne.
Čudesan Messijev udarac sakrio  je slabosti Barcelone, koja u drugom poluvremenu nije bila dovoljno snažna da bi mogla odgovoriti agresivnoj igri Atletica.
Sada je pritisak na Barceloni koja se teoretski još uvijek nema razloga predati.
Ryan Giggs u sudačkoj nadoknadi postigao je pogodak odluke u utakmici tijekom koje je proslavio 900. nastup  za Manchester United
Pobjeda nad Schalekom dobro je došla da se smire tenzije nakon slabe igre Bayerna protiv Basela u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.
Igor Budan nastavio je sjajnu golgetersku seriju i u 25. kolu Serie A. Zabio je šesti pogodak za Palermo ove sezone, na gostovanju u Sieni. Nažalost, njegova momčad je teško poražena, kao i Roma u Bergamu.
Očekivano, derbi između Milana i Juventusa izazvao je seriju polemika. Sukobi i prepucavanja će trajati vjerojatno danima, možda i do kraja prvenstva...  
Izvanredna nogometna predstava na Gerlandu! U 4. minuti sudačke nadoknade Hoarau je drugim pogotkom postavio konačni rezultat 4:4
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.