×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Parma - Juventus bez golova, Milan ostao vodeći

Srijeda, 15. veljače 2012. 20:34 Napisao/la 

Juventus nije uspio stići do pobjede u Parmi, zaostali susret 21. kola završio je 0:0. Atalanta svladala Genou s 1:0.

Prvu od dvije zaostale utakmice Juventus nije uspio riješiti u svoju korist. U Parmi je odigran dvoboj 21. kola, utakmica je završila 0:0, a takvim raspletom je, definitivno, najzadovoljniji - Milan. "Rossoneri" su, naime, ostali vodeći, imaju 47 bodova, dok je Juve drugi sa bodom manje, ali i utakmicom manje, jer "Staru damu" čeka i nadoknađivanje odgođene utakmice s Bolognom.

Inače, u Parmi je Juve bio apsolutno dominantna momčad, iako sve do posljednjih dvadesetak minuta nije bilo pravog pritiska momčadi Antonija Contea. Parma se relativno jednostavno branila, premda je Chiellini nakon ubačaja Pirla u prvom dijelu uspio glavom pogoditi vratnicu. Ostatak dvoboja protekao je u dominaciji momčadi iz Torina, ali vratar Parme Pavarini u ono malo opasnih situacija koje je kreirao Juventus bio je na visini zadatka. Obje momčadi su se bunile zbog navodnih nedosuđenih jedanaesteraca, ali ostaje dojam da je sudac Mazzoleni odlično odradio svoj posao.

U drugom susretu 21. kola Atalanta je na svom stadionu Atleti Azzurri s minimalnih 1:0 svladala Genou. Jedini pogodak postigao je Marilungo u 78. minuti susreta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.