×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Olympique Marseille je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka svladao Inter s 1:0. Iznimno lošu utakmicu odlučio je pogodak Andrea Ayewa u posljednjem napadu. Kriza Intera je ovim porazom dodatno produbljena.
Srijeda, 22. veljače 2012. 20:33
Liga prvaka

LIVE: Olympique - Inter 1:0

Vrlo lošu partiju ponudili su Olympique Marseille i Inter. Ipak, domaćini su doslovce u posljednjem napadu uspjeli zabiti za 1:0 i osigurati si prednost uoči uzvrata u Milanu.
Srijeda, 22. veljače 2012. 15:24
Liga prvaka

LIVE: Basel - Bayern 1:0

Pogotkom Stockera u 85. minuti Basel je pobijedio Bayern. Poraz će sigurno izazvati nogometne potrese u uvijek trusnom bavarskom području  
U Manchesteru će Tevez čekati idući prijelazni rok, a pri tome povremeno mora odjenuti dres "voljenog" kluba da bi zadržao visoku cijenu
Prema navodima Gazzette dello Sport napadač Milana Zlatan Ibrahimović je klupskim automobilom "zakačio" ruku novinarke. Spominje se mogućnost privatne tužbe.
Napoli je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na svom San Paolu svladao Chelsea s 3:1. Iako su gosti poveli preko Mate, Lavezzi i Cavani režirali su potpuni preokret. Trener Chelsea Andre Villas - Boas na izlaznim vratima.
U prvom susretu osmine finala Lige prvaka CSKA i Real Madrid odigrali su 1:1. "Kraljevi" su poveli preko Cristiana Ronalda u 28. minuti, izjednačio je Wernbloom u posljednjoj minuti susreta. Uoči uzvrata Real ostaje favorit, iako je CSKA odigrao solidnu utakmicu.
Palermo je nanio Laziu najteži poraz sezone, svladavši ga s 5:1. Riječki napadač Igor Budan potvrdio je sjajnu formu, zabivši peti pogodak sezone. Udinese i Cagliari odigrali su na Friuliju 0:0
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.