×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

LIVE: Olympique - Inter 1:0

Srijeda, 22. veljače 2012. 20:33 Napisao/la 

Vrlo lošu partiju ponudili su Olympique Marseille i Inter. Ipak, domaćini su doslovce u posljednjem napadu uspjeli zabiti za 1:0 i osigurati si prednost uoči uzvrata u Milanu.

Olympique Marseille 1:0 Inter
  SPONZOR UTAKMICE:  
 <ovdje ide banner sponzora>
Suci:  Cuneyt Cakir (Turska)
Gledatelja:  35000

 

Strijelci:  1:0 A. Ayew (90')
OM:  Mandanda - Azpiliuceta (80' Fani), Diawara, N'Kolou, Morel - Diara, Cheyrou (84' Kaboure) - Amalfitano, Valbuena, A. Ayew - Brandao (73' J. Ayew).
Inter:  Julio Cesar - Maicon (46' Nagatomo), Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Stanković, Cambiasso, Zarate (63' Obi) - Sneijder - Forlan.

PRVO POLUVRIJEME

 0' Počela je utakmica na Velodromeu. Claudio Ranieri, trener Intera, iznenadio je početnom postavom, u kojoj su se našli Mauro Zarate i Diego Forlan, umjesto Diega Milita i Pazzinija.

11' Iako je domaćin dominirao u početnom dijelu, prvu šansu je propustio Inter. Forlan je odlično pucao, Mandanda jedva izbacio loptu u korner.

20' Sjajan udarac Azpiliucete, lopta je prohujala malo iznad grede.

30' Šansa za domaćina, ali Diarra loše puca.

37' Dobra kombinacija Sneijder, Cambiasso, Zarate, Argentinac puca vrlo slabo.

42' Slobodan udarac za OM sa 25 metara, Cheyrou pokušava vrlo traljavo.

44' Polukontra Intera, Forlan asistira za Cambiassa, koji pokušava sa ruba kaznenog prostora, Diawara blokira, Mandanda nema problema s hvatanjem lopte.

DRUGO POLUVRIJEME

46' Na poluvremenu je Inter bio prisiljen izvršiti zamjenu. Zbog ozljede je u svlačionici ostao Maicon, umjesto njega ušao je Nagatomo.

48' Brandao nakon ubačaja s desne strane puca glavom, ali preslabo da bi iznenadio Julia Cesara, koji bez ikakvih problema hvata loptu.

63' Nakon petnaest minuta "ničega" pokušao je ljevicom Morel, ali bez većeg uspjeha. Kod Intera umjesto Zaratea ušao je Obi.

73' OM vrši izmjenu, izlazi Brandao, ulazi J. Ayew.

74' Ubacio je Sneijder, nakon gužve Stanković lijevom nogom "dodaje" loptu vrataru domaćina.

78' A. Ayew je s peterca nadskočio Nagatoma i pucao glavom, ali van okvira Interova gola.

89' Ponovo je A. Ayew sa ruba peterca tukao glavom, ovog puta nešto bolje, ali ravno u Julia Cesara.

90' Igraju se tri minute sudačke nadoknade.

90' +2 Još jednom je u glavnoj ulozi A. Ayew. Udarac s ruba kaznenog prostora Julio Cesar izbija u korner.

90' + 3 GOL ZA OLYMPIQUE! Andre Ayew je konačno uspio u namjeri da matira Julia Cesara! Loptu ubačenu iz kornera glavom je ispred Chivua poslao u mrežu za vodstvo domaćina i konačan rezultat!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.