×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Subota, 28. siječnja 2012. 23:54
LaLiga

Real Madrid bježi Barceloni sedam bodova

Rezultati 21 kola Primere: Villarreal - Barcelona 0:0, Real Madrid - Zaragoza 3:1. Barcelona je na El Madrigalu izgubila još dva boda što prema prikazanoj igri nije bila slučajnost
Četvrtak, 26. siječnja 2012. 15:38
LaLiga

Nemoguće je pobijediti na Camp Nou

Igrao sam ovdje Chelseaom, Interom i Realom u različitim vremenima, nije to ništa novo. Čestitat ću Barceloni za ono što je učinila na Bernabeu prošlog tjedna, ali ne i za prolaz u četvrfinale, kazao je ogorčeni Mourinho
Barcelona i Real Madrid odigrali su u uzvratnom susretu četvrtfinala 2:2, Katalonska momčad ide dalje. Madriđani ogorčeni na suca Teixeiru.
U večerašnjem susretu četvrtfinala Kupa Kralja između Barcelone i Real Madrida ulog nije samo rezultatski. Mnogi tvrde da je Jose Mourinho na izlaznim vratima.
Nilmar je izostavljen iz sastava za ogled sa Sportingom budući da ga španjolski prvoligaš namjerava prodati Sao Paolu
"Žuta podmornica" je u posljednjem susretu 19. kola Primere svladala Sporting Gijon sa 3:0. Strijelci Ruben, Borja Valero i Soriano.
Iako su "Kraljevi" uvjerljivo svladali Athletic, publika je zviždala Joseu Mourinhu
Barcelona je na gostovanju u Malagi slavila s 4:1. Messi je u pobjedu ugradio tri pogotka.
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.