×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Villareal tricom protiv Gijona pobjegao sa začelja Primere

Utorak, 24. siječnja 2012. 07:29 Napisao/la 

"Žuta podmornica" je u posljednjem susretu 19. kola Primere svladala Sporting Gijon sa 3:0. Strijelci Ruben, Borja Valero i Soriano.

Ne tako davno, Villareal je bio značajan faktor na nogometnoj karti Španjolske i Europe. Danas, "Žuta podmornica" je doslovce blizu potonuća, duboko na začelju Primere. Do ponedjeljka su, zapravo, bili posljednji, ali su u derbiju začelja uspjeli svladati Sporting Gijon i parkirati se na 17. mjesto, posljednje koje osigurava ostanak u elitnom društvu...

Mučili su se igrači Villareala i protiv Gijona. Cijelo prvo poluvrijeme - ništa. Ni blizu pogotka. Srećom, u drugom dijelu, u samo dvije minute, sve se prelomilo. Prvo je Ruben u 57. minuti zabio za 1:0, a samo dvije minute kasnije Borja Valero je na asistenciju Angela Lopeza povećao na 2:0. Konačan rezultat postavio je Soriano (asistent Castellani) u sudačkoj nadoknadi.

Kriza Villareala definitivno nije okončana, iako će im ova pobjeda podignuti samopouzdanje. Ipak, za mirniji život u nastavku prvenstva trebat će im daleko, daleko više...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.