JOSE MOURINHO PORUČUJE

Nemoguće je pobijediti na Camp Nou

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 15:38 Napisao/la  I. V.

Igrao sam ovdje Chelseaom, Interom i Realom u različitim vremenima, nije to ništa novo. Čestitat ću Barceloni za ono što je učinila na Bernabeu prošlog tjedna, ali ne i za prolaz u četvrfinale, kazao je ogorčeni Mourinho

Jose Mourinho presudni razlog za neuspjeh Real Madria u Kupu Kralja vidi u tezi da je na Camp Nou nemoguće pobijediti. Naravno, zbog suđenja!

- Sve što sam čuo u našoj  svlačionici nakon utakmice bilo je da je ovdje nemoguće pobijediti. Igrao sam ovdje Chelseaom, Interom i Realom u različitim vremenima, nije to ništa novo. Čestitat ću Barceloni za ono što je učinila na Bernabeu prošlog tjedna, ali ne i za prolaz u četvrfinale, kazao je ogorčeni Mourinho.

Sudac utakmice Teixeira Vitienes nije sudio dobro, griješio je više nego što dopušta dobar ukus. U obilju dvojbenih odluka o kojima se može raspravljati u nedogled, sudac je samo jednom drastično pogriješio! Kada u završnici prvog poluvremena nije pokazao drugi žuti karton Lassanu Diarri nakon prekršaja nad Leom Messijem. Tu nema rasprave ni za Mourinha koji je Diarru ostavio u svlačionici na poluvremenu.

Iako se Mourinho na konferenciji suzdržavao od komentara na suđenje, Mundo Deportivo, katalonski dnevnik, objavio je kako je trener Reala sucu prigovarao u utrobi Nou Campa, točnije na parkiralištu.

-Gdje si, umjetniče, koliko te veseli ovako "ribati" profesionalce. - navodno je rekao sucu Teixeiri. To, ipak, treba uzeti s dozom rezerve, jer je riječ o, za sada, neprovjerenim informacijama.

Mourinho nije prihvatio kritiku zbog toga što je Benzemu pretpostavio Higuianu, koji je promašio dvije izgledne prilike u prvih petnaestak minuta. Smatra da je Real Madrid odigrao fenomenalno prvo poluvrijeme, njegov dojam ne može umanjiti desetak minuta loše igre. Više nije ni trebalo budući da je Barcelona baš u tih desetak minuta postignula dva pogotka.

Pep Guardiola po običaju drži visoku razinu komunukacije s javnošću, trener Barcelone kojemu su utakmice protiv Real Madrida postale "još jedan običan dan u uredu", ishvalio je sve što se kretalo po travnjaku Camp Noua. Najviše je hvalio momčad Real Madrida! Da hvalospjevi nisu Guardiolini, Mourinho bi pohvale sigurno shvatio kao provokaciju! S jakim razlogom budući da je u deset El Clasica pobijedio samo jednom i to u produžecima. Suci sigurno nisu razlog tako poražavajućeg Mourinhova niza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.