×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Barcelona večeras odlučuje o sudbini Reala i Mourinha

Srijeda, 25. siječnja 2012. 08:13 Napisao/la 

U večerašnjem susretu četvrtfinala Kupa Kralja između Barcelone i Real Madrida ulog nije samo rezultatski. Mnogi tvrde da je Jose Mourinho na izlaznim vratima.

Ni traga bahatosti, provokacijama i dijeljenju lekcija. Jose Mourinho je svjestan da će ga mediji i javnost, ako večeras Real Madrid na Nou Campu još jednom izgubi od Barcelone - zgaziti. I zato je na posljednjem susretu s medijima, uoči večerašnjeg El Clasica, bio neobično miran. Iako neugodnih pitanja nije nedostajalo. Zapravo, sva su uglavnom bila takva.

- Jesam li izgubio potporu javnosti? Ne znam, to morate pitati njih. Ja ne stvaram klanove i ne vidim probleme u momčadi. Prvi smo u prvenstvu, imamo pet bodova viška u odnosu na momčad za koju svi tvrde kako je najbolja na svijetu. Ako je to problem... - rezignirano je odgovorio Mourinho na pitanje novinara o klanovima u svlačionici "Kraljeva". Onda je netko potegnuo pitanje hoće li opet igrati Pepe, čovjek kojega gotovo svi tretiraju "mesarom na travnjaku".

 - Ako bude spreman, hoće. Imao je malih fizičkih problema, ali vjerujem da će igrati. Sastav i sustav? Neću o tome, to je naša interna stvar. - odbrusio je Mou. Bilo je "kopanja" još. Recimo, "As" je izvukao podatak kako Mourinho sigurno odlazi u lipnju. Izračunali su i kako bi ga taj potez koštao enormnih 20 milijuna eura. Ali, navodno, spreman je i na to...

- Čuli ste da odlazim? Pitajte je li istina onoga tko vam je to rekao. Ja samo znam da ćemo napraviti sve kako bismo eliminirali Barcu večeras. - poručio je Mourinho. I dok u Madridu "kipti", Barca sasvim mirno dočekuje večerašnji susret. Premda će, logično, Pep Guardiola pozvati na apsolutni oprez.

- Moramo biti svjesni da igramo protiv Real Madrida. Koji je, ne zaboravimo, pet bodova ispred nas u prvenstvu i ova priča u Kupu Kralja nije gotova. I neće biti gotova do posljednje minute. Pepe? Ne zanima me, samo ne bih volio, ako bude igrao, da ga publika vrijeđa. To nam ne treba. Igrajmo nogomet. Mi idemo na pobjedu i to je tako uvijek. - najavljuje Guardiola.

Lani je Real Madrid uzeo jedan jedini trfoej. Kup Kralja. Teško će ga zadržati. Jer, večeras je Barca ogroman favorit, iako, nikad ne reci nikad.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.