×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Leo Messi i Alexis Sanchez "pokerom" odradili Barcino gostovanje u Malagi

Nedjelja, 22. siječnja 2012. 19:44 Napisao/la 

Barcelona je na gostovanju u Malagi slavila s 4:1. Messi je u pobjedu ugradio tri pogotka.

Nakon što su prošle srijede protiv Real Madrida, u Kupu kralja, napadači Barcelone "uzeli slobodno", nedjelju su odradili - savršeno. "Kraljevima" su zabijali braniči, a Malagu su na gostovanju razmontirali Barcini topnici, Leo Messi i Alexis Sanchez. U pobjedu od 4:1 Messi je ugradio tri pogotka, Sanchez jedan. Put prema mreži domaćina Katalonci su tražili do 33. minute, kada je Messi odlučio otključati bravu i poentirati za 1:0.

Odmah nakon odmora, u 48. minuti, na 2:0 za goste povisio je Sanchez, a Messi je samo tri minute kasnije otklonio bilo kakvu naznaku mogućeg povratka Malage u utakmicu. "Poker" je zatvorio Leo Messi osam minuta prije kraja svojim trećim golom. Počasni gol za domaćine zabio je Rondon u 85. minuti.

U nedjelju su odigrana još dva susreta 19. kola Primere. Osasuna i Valencija odigrali su 1:1. Poveli su gosti u 84. minuti pogotkom Soldada, izjednačio je Lolo u posljednjoj minuti. Mallorca je na gostovanju kod Rayo Vallecana upisala minimalnu pobjedu 1:0, jedini pogodak postigao je Ramis u 57. minuti susreta.


Real Madrid i Athletic Bilbao igraju s početkom u 21 sat i 30 minuta, dok će kolo zaključiti Villareal i Sporting Gijon, koji igraju u ponedjeljak u 21 sat.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.