×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Neutralni navijači moći će najeftiniju ulaznicu kupiti za 70 eura, dok je lani cijena za ista mjesta na Wembleyju koštala 150 eura
- Ključ opstanka hrvatskog nogometa je rad s mladima. Moramo ići u smjeru mladih, to je jedini spas hrvatskog nogometa, objašnjava hrvatski U-19 izbornik
Nekadašnji suigrači iz Hajduka i s klupe reprezentacije Hrvatske prate što se događa na Poljudu.
Zorislav Srebrić pokušao je opravdati HNS nakon što je Ibrahimović izjavio kako ga nitko, nikada, nije pitao da li želi igrati za Hrvatsku.
Izbornik Hrvatske je dan nakon teškog poraza od Švedske apostrofirao ključne trenutke debakla. I najavio drugačiju priču na Euru.
Španjolska je uvjerljivo "isprašila" Venezuelu sa 5:0. Roberto Soldado postigao je tri pogotka.
Na Poljudu tvrde kako još uvijek nemaju službeni dokument, prema kojem moraju isplatiti proviziju španjolskoj agenciji AFIS.
Krasimir Balakov poručio je kako je isključivo on odgovoran za igru, momčad i rezultate. O smjeni u slučaju poraza ne razmišlja.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.