Hajduk još nije primio službenu odluku o plaćanju duga Španjolcima

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 12:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Na Poljudu tvrde kako još uvijek nemaju službeni dokument, prema kojem moraju isplatiti proviziju španjolskoj agenciji AFIS.

Hajduk još nije primio odluku Županijskog suda u Splitu, koji je donio pravomoćnu odluku prema kojoj bi Hajduk trebao španjolskoj menadžerskoj agenciji AFIS isplatiti otprilike dva milijuna eura. Radi se o proviziji za transfere Ivice Mornara i Mirsada Hibića, koji su 1996. potpisali za Sevillu. Iako bi Hajduk, navodno, u roku od petnaest dana morao isplatiti navedeni iznos, u splitskom klubu tvrde kako službene odluke nema.

- Nikakva službena odluka iz Županijskog suda nije stigla u klub. Nikakav dokument od njih nismo dobili. - poručio je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić.

Inače iz Hajduka javljaju, nakon što je Nadzorni odbor opozvao sa mjesta šefa omladinske škole Ivicu Matkovića, na njegovo mjesto postavljen je Hari Vukas, koji ispunjava sve uvjete za to radno mjesto. Vukas  zajedno sa Juricom Vučkom vodi kadete bijelih, na tom mjestu će ostati do kraja sezone. Poslije toga će najvjerojatnije obnašati dužnost šefa omladinske škole Hajduka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.