LIVE: UEFA prepolovila cijene za finale Lige prvaka u Munchenu

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 17:13 Napisao  Marko Babić

Neutralni navijači moći će najeftiniju ulaznicu kupiti za 70 eura, dok je lani cijena za ista mjesta na Wembleyju koštala 150 eura

UEFA je smanjila cijene ulaznica za finale Lige prvaka 19. svibnja u Munchenu nakon kritika da su ulaznice za lanjski finale u Londonu bile preskupe. Neutralni navijači moći će najeftiniju ulaznicu kupiti za 70 eura, dok je lani cijena za ista mjesta na Wembleyju koštala 150 eura. Najskuplja ulaznica u tom razredu ovoga puta koštat će 370 eura.

Kritike su lani stigle budući da je cijena u odnosu na 2009. godinu bila gotovo udvostručena. Doduše, ovoga puta na raspologanju će biti 62 tisuće ulaznica, dok je na Wembleyju u prodaji bilo 86 tisuća ulaznica.

Finalisti će dobiti po 17,5 tisuća ulaznica, a sedam tisuća bit će namijenjeno neutralnim navijačima. Ostatak ulaznica pripast će lokanim organizatorima, nacionalnim savezima i komercijalnim partnerima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.