Iako je bio i u kombinacijama za odlazak u talijansku Speziju, 28-godišnji Blažević na kraju je potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvoligašem
Rebiću se tako ispunila želja da ode na posudbu i pokuša osigurati mjesto u prvoj momčadi u nekoj drugoj sredini budući da u Italiji nije dobio previše prilike
Ovo je jedna od najtežih pobjeda u mojoj karijeri, rekao je Blaževič i na pitanje ostaje li na klupi Slobode kratko odgovorio: Najvjerojatnije da!
Subota, 26. travnja 2014. 22:22
Ostale lige

Partizan pobijedio Crvenu zvezdu

Partizan - Crvena zvezda 2:1. Vratar Partizana Lukač obranio je dva penala
Šahtar je u 21. kolu pobijedio Karapty rezultatom 3:0
Nedjelja, 30. ožujka 2014. 12:49
Ostale lige

Ćiro Blažević dignuo Tuzlu na noge

Sloboda je u derbiju pobijedila Jedinstvo 2:0 pred 8000 gledatelja
Rivaldo je osvojio niz trofeja s Barcelonom u čijem je dresu 1999. godine proglašen najboljim nogometašem svijeta. Ligu prvaka osvojio je u dresu Milana, a bio je dio reprezentacije Brazila koja je osvojila naslov prvaka svijeta 2002. godine.
Rezultati: Portugal - Kamerun 5:1, Španjolska - Italija 1:0, Francuska - Nizozemska 2:0
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.