×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

U prvom susretu 25. kola Serie A  Genoa i Parma odigrali su 2:2. Gosti su vodili 2:0, ali se domaćin uspio dokopati jednog boda.
Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza potvrdila je švedskom napadaču tri utakmice suspenzije. Milan će tako u subotu na San Siru dočekati Juventus bez svog prvog strijelca
Prema navodima Gazzette dello Sport napadač Milana Zlatan Ibrahimović je klupskim automobilom "zakačio" ruku novinarke. Spominje se mogućnost privatne tužbe.
Palermo je nanio Laziu najteži poraz sezone, svladavši ga s 5:1. Riječki napadač Igor Budan potvrdio je sjajnu formu, zabivši peti pogodak sezone. Udinese i Cagliari odigrali su na Friuliju 0:0
Milan je na gostovanju u Ceseni slavio s 3:1 i tako se vratio na čelnu poziciju Serie A, s bodom prednosti ispred Juventusa. Roma preko Parme do pete pozicije.
"Stara dama" je na svom stadionu s 3:1 svladala Cataniu. Ovom pobjedom Juve je vratio prvu poziciju na ljestvici, ispred Milana koji igra u nedjelju.
Katastrofalna serija Intera nastavljena je domaćim porazom od Bologne, koja je na San Siru slavila s 3:0. Napoli je u gostima svladao Fiorentinu s 3:0.
Juventus nije uspio stići do pobjede u Parmi, zaostali susret 21. kola završio je 0:0. Atalanta svladala Genou s 1:0.
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.