Nedjelja bez iznenađenja: Milan, Juventus i Udinese slavili

Nedjelja, 08. siječnja 2012. 22:29 Napisao  Marko Babić

Jedan, ali vrijedan, bio je pogodak Matrija u 27. minuti kojim je Juventus na gostovanju kod Leccea uzeo tri boda. Milan svladao Atalantu, a Udinese Ceseu

Bila je to nedjelja bez iznenađenja u talijanskom nogometnom prvenstvu, vodeći dvojac Milan i Juventus upisali su pobjede, a uspješan je bio i Udinese koji drži korak.

Milan je na gostovanju svladao Atalantu pogocima Zlatana Ibrahimovića u 22. minuti iz najstrože kazne, dok je tri boda potvrdio Boateng u 82. minuti. Jedan, ali vrijedan, bio je pogodak Matrija u 27. minuti kojim je Juventus na gostovanju kod Leccea uzeo tri boda. Matri je u igru ušao samo četiri minute ranije zamijenivši Quagliarellu.

Nešto uvjerljiviji bio je Udinese koji je svladao Cesenu 4:1, a dva pogotka postigao je Di Natale koji s 12 pogodaka, uz Ibrahimovića i Denisa (Atalanta), drži vrh ljestvice strijelaca. Inače, Natale je u posljednjih 27 utakmica postigao 27 pogodaka.

Rezultati 17. kola: Udinese - Cesena 4:1, Roma - Chievo 2:0, Atalanta -  Milan 0:2, Bologna - Catania 2:0, Cagliari    - Genoa 3:0, Lecce - Juventus 0:1, Novara - Fiorentina 0:3, Palermo - Napoli 1:3.

Poredak: Milan 37, Juventus 37, Udinese 35, Lazio 30, Inter 29, Roma 27, Napoli 24...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.