Slaven Bilić: Bit ćemo dobri ako zadržimo ovu razinu forme i zajedništvo

Subota, 02. siječnja 2016. 19:13 Napisao/la  SC

Odličan početak nove godine, treba imati moć da bi se pobijedio Liverpool, kaže Bilić


Slaven Bilić ostvario je novu pobjedu protiv jednog od velikana engleskog nogometa, u 20. kolu West Ham je pobijedio (2:0) Liverpool. Drugi put ove sezone!

- Odličan početak nove godine. Treba imati moć da bi se pobijedio Liverpool, osobito s Kloppom na trenerskoj klupi. Zabili smo dva gola, a mogli smo i više. Branili smo se jako dobro. Sve u svemu, bila je to sjajna naša izvedba. Priznanje momcima, rekao je Bilić.

Pogotke su postignuli Antonio i Carroll:

- To je Antoniju osma utakmica i ne radi se o kvaliteti, nego kvantiteti. Cijelo vrijeme trči gore-dolje! Može igrati u oba smjera, što je njegova snaga. Njegova je zadaća biti brži od protivnika. Carrollov gol bio je poseban i to još protiv bivšeg kluba. Ali nije on zaslužan samo za taj gol. Očekujem takve izvedbe od njega u svakoj utakmici, kaže Bilić.

Ponovo se ozlijedio Lanzini, ali nakon dva mjeseca Payet, jedan od najboljih igrača lige:

- Lanzini je ozlijedio butni mušić, nadam se da će izostajati kratko vrijeme. Sjajno je što se Dimitri Payet vratio i želimo imati obojicu u momčadi. S 90 posto spremnosti momčadi dobri smo kao i bilo koji drugi klub. Zadržimo li ovu formu i zajedništvo, bit ćemo zaista dobri, zaključuje Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.