Slaven Bilić: Bit ćemo dobri ako zadržimo ovu razinu forme i zajedništvo

Subota, 02. siječnja 2016. 19:13 Napisao/la  SC

Odličan početak nove godine, treba imati moć da bi se pobijedio Liverpool, kaže Bilić


Slaven Bilić ostvario je novu pobjedu protiv jednog od velikana engleskog nogometa, u 20. kolu West Ham je pobijedio (2:0) Liverpool. Drugi put ove sezone!

- Odličan početak nove godine. Treba imati moć da bi se pobijedio Liverpool, osobito s Kloppom na trenerskoj klupi. Zabili smo dva gola, a mogli smo i više. Branili smo se jako dobro. Sve u svemu, bila je to sjajna naša izvedba. Priznanje momcima, rekao je Bilić.

Pogotke su postignuli Antonio i Carroll:

- To je Antoniju osma utakmica i ne radi se o kvaliteti, nego kvantiteti. Cijelo vrijeme trči gore-dolje! Može igrati u oba smjera, što je njegova snaga. Njegova je zadaća biti brži od protivnika. Carrollov gol bio je poseban i to još protiv bivšeg kluba. Ali nije on zaslužan samo za taj gol. Očekujem takve izvedbe od njega u svakoj utakmici, kaže Bilić.

Ponovo se ozlijedio Lanzini, ali nakon dva mjeseca Payet, jedan od najboljih igrača lige:

- Lanzini je ozlijedio butni mušić, nadam se da će izostajati kratko vrijeme. Sjajno je što se Dimitri Payet vratio i želimo imati obojicu u momčadi. S 90 posto spremnosti momčadi dobri smo kao i bilo koji drugi klub. Zadržimo li ovu formu i zajedništvo, bit ćemo zaista dobri, zaključuje Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore