DOSTA MU JE KUKANJA Pep Guardiola: Govorim svojim igračima da ne mogu napredovati ako se stalno žale, izgovori su najgora stvar u sportu

Nedjelja, 07. veljače 2021. 12:28 Napisao/la  SC

Pep Guardiola izravno prokomentirao stalno kukanje Jurgena Kloppa uoči današnjeg derbija na Anfieldu

Klopp i Guardiola
Klopp i Guardiola

Uoči nedjeljnog derbija (17.30) između Liverpoola i Manchester Cityja na Anfieldu, Pep Guardiola izravno je prokomentirao stalno kukanje Jurgena Kloppa.

Konkretno, Klopp se prije utakmice žalio što je savez dopustio Manchester Cityju u prosincu igrati protiv Evertona, menadžer Liverpoola smatra da nema isti tretman kao Guardiola:

- Govorim svojim igračima da ne mogu napredovati ako se stalno žale i traže izgovore! Izgovori su najgora stvar u sportu. Možda po završetku meča možete neke stvari izreći u mikrofon, ali kada ste opušteni na press konferencijama, onda je jasno da nešto svjesno i namjerno izgovorite kako biste nekog isprovocirali. Nikad to nisam radio! Možda jesam jednom ili dva puta iz osobnih razloga, ali nisam imao namjeru da nekoga isprovociram, kazao je Guardiola i ovako najavio utakmicu protiv Liverpoola:

- Nikad u svojoj trenerskoj karijeri nisam se pripremao na remi. Ponekad nije moguće pobijediti, jer je protivnik bolji, u zadnjih 10, 15 minuta uvidite da je bolje ne izgubiti pa se prilagodite, ali da od početka krenem s takvim pristup, ne, nikada! Pokušavamo uvijek pobijediti utakmicu. Liverpool je prvak i ne sumnjam da ćemo vidjeti njihovu najbolju verziju, punu agresivnosti i entuzijazma. Bit će teže nego ikad, tvrdi Guardiola.

Ako Manchester City danas pobjedi na Anfieldu, Liverpool će praktički predati titulu prvaka!

A Manchester City na Anfield dolazi nakon devet uzastopnih pobjeda!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.