Louis Van Gaal nije se pojavio na treningu Man Uniteda nakon poraza od Stokea

Nedjelja, 27. prosinca 2015. 17:15 Napisao/la  SC

Van Gaal se nije pojavio na regeneracijskom treningu u klupskom kampu Carrington pa ga je vodio njegov pomoćnik, legenda kluba Ryan Giggs.

U subotu je Manchester United izgubio četvrtu uzastopnu utakmicu, a već ga u ponedjeljak čeka nova teška zadaća. Iako je londonski Chelsea daleko od pozicije koju je imao prošle sezone, ni 'crveni vragovi' u posljednje vrijeme ne stoje ništa bolje. Da u klubu s Old Trafforda, na kojem će se u ponedjeljak odigrati derbi s Chelseajem nešto ne valja potvrđuje i nedolazak menadžera Louisa Van Gaala na trening u nedjelju ujutro.

Van Gaal se nije pojavio na regeneracijskom treningu u klupskom kampu Carrington pa ga je vodio njegov pomoćnik, legenda kluba Ryan Giggs. Time se samo dodatno potpiruju strasti na relaciji klub - Van Gaal. Teško je vjerovati da će Nizozemac na klupi Manchester Uniteda dočekati 2016. godinu, taman i da u ponedjeljak nanese Chelseaju deseti ovosezonski poraz u Premierligi.

Kao novi menadžeri Manchester Uniteda već se neko vrijeme u kuloarima spominju Jose Mourinho i Pep Guardiola kojeg se povezuje i s gradskim rivalom Cityjem. Ulogu privremenom menadžera bi do kraja sezone mogao preuzeti upravo Ryan Giggs.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.