Louis Van Gaal nije se pojavio na treningu Man Uniteda nakon poraza od Stokea

Nedjelja, 27. prosinca 2015. 17:15 Napisao/la  SC

Van Gaal se nije pojavio na regeneracijskom treningu u klupskom kampu Carrington pa ga je vodio njegov pomoćnik, legenda kluba Ryan Giggs.

U subotu je Manchester United izgubio četvrtu uzastopnu utakmicu, a već ga u ponedjeljak čeka nova teška zadaća. Iako je londonski Chelsea daleko od pozicije koju je imao prošle sezone, ni 'crveni vragovi' u posljednje vrijeme ne stoje ništa bolje. Da u klubu s Old Trafforda, na kojem će se u ponedjeljak odigrati derbi s Chelseajem nešto ne valja potvrđuje i nedolazak menadžera Louisa Van Gaala na trening u nedjelju ujutro.

Van Gaal se nije pojavio na regeneracijskom treningu u klupskom kampu Carrington pa ga je vodio njegov pomoćnik, legenda kluba Ryan Giggs. Time se samo dodatno potpiruju strasti na relaciji klub - Van Gaal. Teško je vjerovati da će Nizozemac na klupi Manchester Uniteda dočekati 2016. godinu, taman i da u ponedjeljak nanese Chelseaju deseti ovosezonski poraz u Premierligi.

Kao novi menadžeri Manchester Uniteda već se neko vrijeme u kuloarima spominju Jose Mourinho i Pep Guardiola kojeg se povezuje i s gradskim rivalom Cityjem. Ulogu privremenom menadžera bi do kraja sezone mogao preuzeti upravo Ryan Giggs.

Tablice omogućuje Sofascore