Lewandowski ostao u Dortmundu, Rooney i Bale još uvijek čekaju da se klubovi dogovore

Srijeda, 21. kolovoza 2013. 19:13 Napisao/la  SC

Lewandowski ostao za godišnju plaću od 5 mil. eura

Robert Lewandowski ostaje u Borussiji Dortmund još barem jednu sezonu, što je klub stajalo povećanja godišnje plaće na 5 mil. eura. Lewandowski se tijekom prijelaznog roka spominjoa kao novi igrač Bayerna, na kraju je poljski internacionalac ipak odlučio ostati još jednu sezonu u Dortmundu.

 

Do kraj prelaznog roka ostalo je još nekoliko dana, nogometna javnost zaokupljena je dvojicom igrača. Wayne Rooney i Gareth Bale do kraja kolovoza trebali bi promijeniti klubove, vijesti o njihovim transferima prenose se live.

 

Chelsea je poslao treću ponudu Manchester Unitedu za Rooneyja. Dvije su odbijene, ali Chelsea ne odustaje, a Rooney jasno daje do znanja da ne želi igrati pod vodstvom Davida Moyesa, koji je samo produžena ruka Alexa Fergusona  s kojim Rooney ne živi u ljubavi duže vrijeme.

 

Transfer Garetha Balea prema neslužbenim izvorima praktično je gotov, Real Madrid plaća rekordnih 100 mil. eura plus Portugalac Coentrao. Budući da predsjednik Tottenhama Dany Levy  u transferima igrača vidi veliku priliku za zaradom i slavom, Bale će čekati još nekoliko dana. Isto kao što je do kraja kolovoza čekao Luka Modrić prošle godine

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.