Lewandowski ostao u Dortmundu, Rooney i Bale još uvijek čekaju da se klubovi dogovore

Srijeda, 21. kolovoza 2013. 19:13 Napisao/la  SC

Lewandowski ostao za godišnju plaću od 5 mil. eura

Robert Lewandowski ostaje u Borussiji Dortmund još barem jednu sezonu, što je klub stajalo povećanja godišnje plaće na 5 mil. eura. Lewandowski se tijekom prijelaznog roka spominjoa kao novi igrač Bayerna, na kraju je poljski internacionalac ipak odlučio ostati još jednu sezonu u Dortmundu.

 

Do kraj prelaznog roka ostalo je još nekoliko dana, nogometna javnost zaokupljena je dvojicom igrača. Wayne Rooney i Gareth Bale do kraja kolovoza trebali bi promijeniti klubove, vijesti o njihovim transferima prenose se live.

 

Chelsea je poslao treću ponudu Manchester Unitedu za Rooneyja. Dvije su odbijene, ali Chelsea ne odustaje, a Rooney jasno daje do znanja da ne želi igrati pod vodstvom Davida Moyesa, koji je samo produžena ruka Alexa Fergusona  s kojim Rooney ne živi u ljubavi duže vrijeme.

 

Transfer Garetha Balea prema neslužbenim izvorima praktično je gotov, Real Madrid plaća rekordnih 100 mil. eura plus Portugalac Coentrao. Budući da predsjednik Tottenhama Dany Levy  u transferima igrača vidi veliku priliku za zaradom i slavom, Bale će čekati još nekoliko dana. Isto kao što je do kraja kolovoza čekao Luka Modrić prošle godine

Tablice omogućuje Sofascore