Kylian Mbappe bit će najveća priča zimskog prijelaznog roka

Subota, 16. prosinca 2023. 11:18 Napisao/la  SC

Real Madrid je Mbappeu navodno postavio rok do 15. siječnja da se odluči, lekciju su naučili 2022. godine, nakon što je Mbappe odlučio ostati u Parizu

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe i njegov mogući prelazak u Real Madrid bit će dominantna priča o transferima 2024. godine.

Kapetan francuske nogometne reprezentacije uskoro će se suočiti s ključnim pitanjem o svojoj budućnosti, naime s prvim danom 2024. godine Mbappe će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Paris Saint-Germainom.

Los Blancosi su i dalje uvjereni da će osigurati besplatan ugovor za transfer Mbappea na kraju sezone, početkom siječnja mogu i službeno započeti pregovore, u Madridu pušu i na hladno nakon što su se već jednom opekli u pokušaju da postignu dogovor s francuskom nogometnom zvijezdom.

Upravo zbog toga Real Madrid je Mbappeu navodno postavio rok do 15. siječnja da se odluči, lekciju su naučili 2022. godine, nakon što je Mbappe odlučio ostati u Parizu.

Kada je Mbappe u pitanju sve su opcije otvorene, a Thierry Henry, ikona francuskog nogometa, smatra da bi morao odbiti transfer u Madrid i završiti svoju misiju u Parizu.

Volio bih da završi ono što je u Parziu započeo. Zašto bi otišao? On voli PSG, to bi svi morali shvatiti, rekao je Henry.

Od kada je došao u PSG iz Monaca Kylian Mbappe osvojio je pet francuskih titula, jedino što mu nedostaje je Liga prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.