Kylian Mbappe bit će najveća priča zimskog prijelaznog roka

Subota, 16. prosinca 2023. 11:18 Napisao/la  SC

Real Madrid je Mbappeu navodno postavio rok do 15. siječnja da se odluči, lekciju su naučili 2022. godine, nakon što je Mbappe odlučio ostati u Parizu

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe i njegov mogući prelazak u Real Madrid bit će dominantna priča o transferima 2024. godine.

Kapetan francuske nogometne reprezentacije uskoro će se suočiti s ključnim pitanjem o svojoj budućnosti, naime s prvim danom 2024. godine Mbappe će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Paris Saint-Germainom.

Los Blancosi su i dalje uvjereni da će osigurati besplatan ugovor za transfer Mbappea na kraju sezone, početkom siječnja mogu i službeno započeti pregovore, u Madridu pušu i na hladno nakon što su se već jednom opekli u pokušaju da postignu dogovor s francuskom nogometnom zvijezdom.

Upravo zbog toga Real Madrid je Mbappeu navodno postavio rok do 15. siječnja da se odluči, lekciju su naučili 2022. godine, nakon što je Mbappe odlučio ostati u Parizu.

Kada je Mbappe u pitanju sve su opcije otvorene, a Thierry Henry, ikona francuskog nogometa, smatra da bi morao odbiti transfer u Madrid i završiti svoju misiju u Parizu.

Volio bih da završi ono što je u Parziu započeo. Zašto bi otišao? On voli PSG, to bi svi morali shvatiti, rekao je Henry.

Od kada je došao u PSG iz Monaca Kylian Mbappe osvojio je pet francuskih titula, jedino što mu nedostaje je Liga prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore