TKO JE SPECIAL ONE?

Mourinho napao Ronalda i izazvao pobunu u svlačionici

Ponedjeljak, 06. svibnja 2013. 17:10 Napisao/la  I. V.

Tko je na kraju sezone Special One? Mourinho ili Ronaldo, koji je u 53 utakmice ove sezone postigao 52 pogotka

Joe Mourinho izazvao je pobunu u svlačionici Real Madrida nakon što se okomito na dvije klupske ikone, trener je krivce za slabiju sezonu pronašao u Cristianu Ronaldu i Ikeru Casillasu. Što se tiče kapetana Caillasa, sukob s Mourinhom traje duže razdoblje. Od kada je Mourinho posjeo Casillasa na klupu i narušio mu autoritet nedodirljivog šefa u svlačionici miljenik navijača izgleda kao tempirana bomba. Posebice kada je Mourinho iskoristio Casillasovu ozljedu i doveo vratara Diega Lopeza, koji je postao standardan.

 

Casillas baš i nije tako omiljen u svlačionici budući da ga suigrači kuloarski spominju kao insajdera, koji u dosluhu s novinarima vješto manipulira informacijama. Cristiano Ronaldo je nešto drugo, kao igrač i osoba izrazito snažnog karaktera. Mourinhov obračun s Ronaldom igrači nisu šutke odtrpjeli, poglavito od kada  Special One više nije prvi izbor za trenera iduće sezone.

 

Živci su popustili, Mourinho protiv Valladolida (4:3) praktično i nije vodio momčad. Samo je nepomično sjedio bez ikakvih reakcija. Čeka se još finale Kupa protiv Atletica i rastanak, koji neće biti baš srdačan.

 

A navijači se s pravom pitaju tko je na kraju sezone Special One? Mourinho ili Ronaldo, koji je u 53 utakmice ove sezone postigao nevjerojatna 52 pogotka. Najbolji je strijelac Lige prvaka (12 pogodaka),  u utakmici protiv Valladolida postigao je 200. pogodak u 196. utakmici za Real Madrid.

 

Samo jedan genijalac na planetu nogomet ima nepisano pravo govoriti o Ronaldovim manama. Jose Mourinho nije baš genijalan kao Leo Messi!    

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.