TKO JE SPECIAL ONE?

Mourinho napao Ronalda i izazvao pobunu u svlačionici

Ponedjeljak, 06. svibnja 2013. 17:10 Napisao/la  I. V.

Tko je na kraju sezone Special One? Mourinho ili Ronaldo, koji je u 53 utakmice ove sezone postigao 52 pogotka

Joe Mourinho izazvao je pobunu u svlačionici Real Madrida nakon što se okomito na dvije klupske ikone, trener je krivce za slabiju sezonu pronašao u Cristianu Ronaldu i Ikeru Casillasu. Što se tiče kapetana Caillasa, sukob s Mourinhom traje duže razdoblje. Od kada je Mourinho posjeo Casillasa na klupu i narušio mu autoritet nedodirljivog šefa u svlačionici miljenik navijača izgleda kao tempirana bomba. Posebice kada je Mourinho iskoristio Casillasovu ozljedu i doveo vratara Diega Lopeza, koji je postao standardan.

 

Casillas baš i nije tako omiljen u svlačionici budući da ga suigrači kuloarski spominju kao insajdera, koji u dosluhu s novinarima vješto manipulira informacijama. Cristiano Ronaldo je nešto drugo, kao igrač i osoba izrazito snažnog karaktera. Mourinhov obračun s Ronaldom igrači nisu šutke odtrpjeli, poglavito od kada  Special One više nije prvi izbor za trenera iduće sezone.

 

Živci su popustili, Mourinho protiv Valladolida (4:3) praktično i nije vodio momčad. Samo je nepomično sjedio bez ikakvih reakcija. Čeka se još finale Kupa protiv Atletica i rastanak, koji neće biti baš srdačan.

 

A navijači se s pravom pitaju tko je na kraju sezone Special One? Mourinho ili Ronaldo, koji je u 53 utakmice ove sezone postigao nevjerojatna 52 pogotka. Najbolji je strijelac Lige prvaka (12 pogodaka),  u utakmici protiv Valladolida postigao je 200. pogodak u 196. utakmici za Real Madrid.

 

Samo jedan genijalac na planetu nogomet ima nepisano pravo govoriti o Ronaldovim manama. Jose Mourinho nije baš genijalan kao Leo Messi!    

 

Tablice omogućuje Sofascore