JOSE MOURINHO PORUČUJE

Nemoguće je pobijediti na Camp Nou

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 15:38 Napisao/la  I. V.

Igrao sam ovdje Chelseaom, Interom i Realom u različitim vremenima, nije to ništa novo. Čestitat ću Barceloni za ono što je učinila na Bernabeu prošlog tjedna, ali ne i za prolaz u četvrfinale, kazao je ogorčeni Mourinho

Jose Mourinho presudni razlog za neuspjeh Real Madria u Kupu Kralja vidi u tezi da je na Camp Nou nemoguće pobijediti. Naravno, zbog suđenja!

- Sve što sam čuo u našoj  svlačionici nakon utakmice bilo je da je ovdje nemoguće pobijediti. Igrao sam ovdje Chelseaom, Interom i Realom u različitim vremenima, nije to ništa novo. Čestitat ću Barceloni za ono što je učinila na Bernabeu prošlog tjedna, ali ne i za prolaz u četvrfinale, kazao je ogorčeni Mourinho.

Sudac utakmice Teixeira Vitienes nije sudio dobro, griješio je više nego što dopušta dobar ukus. U obilju dvojbenih odluka o kojima se može raspravljati u nedogled, sudac je samo jednom drastično pogriješio! Kada u završnici prvog poluvremena nije pokazao drugi žuti karton Lassanu Diarri nakon prekršaja nad Leom Messijem. Tu nema rasprave ni za Mourinha koji je Diarru ostavio u svlačionici na poluvremenu.

Iako se Mourinho na konferenciji suzdržavao od komentara na suđenje, Mundo Deportivo, katalonski dnevnik, objavio je kako je trener Reala sucu prigovarao u utrobi Nou Campa, točnije na parkiralištu.

-Gdje si, umjetniče, koliko te veseli ovako "ribati" profesionalce. - navodno je rekao sucu Teixeiri. To, ipak, treba uzeti s dozom rezerve, jer je riječ o, za sada, neprovjerenim informacijama.

Mourinho nije prihvatio kritiku zbog toga što je Benzemu pretpostavio Higuianu, koji je promašio dvije izgledne prilike u prvih petnaestak minuta. Smatra da je Real Madrid odigrao fenomenalno prvo poluvrijeme, njegov dojam ne može umanjiti desetak minuta loše igre. Više nije ni trebalo budući da je Barcelona baš u tih desetak minuta postignula dva pogotka.

Pep Guardiola po običaju drži visoku razinu komunukacije s javnošću, trener Barcelone kojemu su utakmice protiv Real Madrida postale "još jedan običan dan u uredu", ishvalio je sve što se kretalo po travnjaku Camp Noua. Najviše je hvalio momčad Real Madrida! Da hvalospjevi nisu Guardiolini, Mourinho bi pohvale sigurno shvatio kao provokaciju! S jakim razlogom budući da je u deset El Clasica pobijedio samo jednom i to u produžecima. Suci sigurno nisu razlog tako poražavajućeg Mourinhova niza.

Tablice omogućuje Sofascore