Kako se Edinson Cavani približava PSG-u, tako je Zlatan Ibrahimović sve bliže Real Madridu

Utorak, 09. srpnja 2013. 07:11 Napisao/la  SC

Zlatan Ibrahimović zajedno s Lukom Modrićem u dresu Real Madrida čini se vrlo realnom opcijom za koju se posebno zalaže Carlo Ancelotti

Real Madrid ulazi u završnicu slaganja momčadi za iduću sezonu. Nakon što su došli Isco, Carvajal i Illarramendi, preostaje dovođenje prvog napadača koji će popuniti Higuainovo mjesto. Christian Bale i dalje je prva želja, koja se sve više čini neostvarivom s obzirom na čvrsti stav Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama.

 

U svim madridskim kombinacijama stalno su Wayne Rooney, Suarez i Kun Aguero, a odnedavno se pojavila mogućnost koja posebno zanima trenera Carla Ancelottija. Kako je Edinson Cavani sve bliže PSG-u, tako je Zlatan Ibrahimović sve bliže Real Madridu.

 

Ibrahimović je jasno rekao da ga ne zanima PSG, koji je ostao bez Ancelottija i koji će teško zadržati Thiaga Silvu budući da brazilski stoper javno ističe kako želi otići u Barcelonu. A i sama činjenica da bogati vlasnici PSG-a dovode Cavanija govori da Ibrahimović više nije prvi napadač.

 

Zlatan Ibrahimović zajedno s Lukom Modrićem u dresu Real Madrida čini se vrlo realnom opcijom. Poznato je da Zlatan gdje god dođe osvaja nacionalna prvenstva, a Real Madridu iduće sezone nasušno treba titula prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.