Kako se Edinson Cavani približava PSG-u, tako je Zlatan Ibrahimović sve bliže Real Madridu

Utorak, 09. srpnja 2013. 07:11 Napisao/la  SC

Zlatan Ibrahimović zajedno s Lukom Modrićem u dresu Real Madrida čini se vrlo realnom opcijom za koju se posebno zalaže Carlo Ancelotti

Real Madrid ulazi u završnicu slaganja momčadi za iduću sezonu. Nakon što su došli Isco, Carvajal i Illarramendi, preostaje dovođenje prvog napadača koji će popuniti Higuainovo mjesto. Christian Bale i dalje je prva želja, koja se sve više čini neostvarivom s obzirom na čvrsti stav Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama.

 

U svim madridskim kombinacijama stalno su Wayne Rooney, Suarez i Kun Aguero, a odnedavno se pojavila mogućnost koja posebno zanima trenera Carla Ancelottija. Kako je Edinson Cavani sve bliže PSG-u, tako je Zlatan Ibrahimović sve bliže Real Madridu.

 

Ibrahimović je jasno rekao da ga ne zanima PSG, koji je ostao bez Ancelottija i koji će teško zadržati Thiaga Silvu budući da brazilski stoper javno ističe kako želi otići u Barcelonu. A i sama činjenica da bogati vlasnici PSG-a dovode Cavanija govori da Ibrahimović više nije prvi napadač.

 

Zlatan Ibrahimović zajedno s Lukom Modrićem u dresu Real Madrida čini se vrlo realnom opcijom. Poznato je da Zlatan gdje god dođe osvaja nacionalna prvenstva, a Real Madridu iduće sezone nasušno treba titula prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore