BARCELONA - ATLETICO (M) Biti ili ne biti za Luisa Enriquea

Nedjelja, 11. siječnja 2015. 16:25 Napisao/la  SC

Barcelona - Atletico Madrid (21 sat). Većina problema proizlazi iz napetih odnosa s Lionelom Messijem. I ovoga puta puno će ovisiti o najboljem svjetskom nogometašu koji na terenu sam kroji sudbinu trenera

Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida u 21 sat u nedjelju odmjerit će snage u utakmici 18. kola španjolskog prvenstva. Barcelona i Atletico nalaze se na drugom odnosno trećem mjestu s 38 bodova, četiri manje od vodećeg Real Madrida. No, ova utakmica je u prvom planu zbog sve glasnijih navoda da trener Barcelone ne uživa povjerenje svojih igrača. Trenerski posao inače nije lagan, posebice u Barceloni gdje je u momčad potrebno uklopiti veliku količinu ega.

- Dajem 100 posto svakog dana. Ali obećajem vam da ću dati ostavku kada me moji igrači prestanu pratiti, a to se još dosad nije dogodilo u mojoj karijeri, poručio je trener Barcelone uoči utakmice.

Većina problema proizlazi iz napetih odnosa s Lionelom Messijem koji je u porazu od Real Sociedada (0:1) utakmicu počeo na klupi. I ovoga puta puno će ovisiti o Messiju koji praktički na terenu uvelike sam kroji sudbinu trenera.

Na drugoj strani je zahuktali Atletico Madrid koji je pobijedio Real u utakmici španjolskog Kupa i lani je dokazao da zna igrati na Camp Nou gdje je u posljednjem kolu izborio i proslavio naslov pravaka i tako presudio tadašnjem teneru Barcelone Gerardu Martinu. Idealna prilika za Marija Mandžukića i suigrače da ponovo zapapre katalonskom velikanu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.