BARCELONA - ATLETICO (M) Biti ili ne biti za Luisa Enriquea

Nedjelja, 11. siječnja 2015. 16:25 Napisao/la  SC

Barcelona - Atletico Madrid (21 sat). Većina problema proizlazi iz napetih odnosa s Lionelom Messijem. I ovoga puta puno će ovisiti o najboljem svjetskom nogometašu koji na terenu sam kroji sudbinu trenera

Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida u 21 sat u nedjelju odmjerit će snage u utakmici 18. kola španjolskog prvenstva. Barcelona i Atletico nalaze se na drugom odnosno trećem mjestu s 38 bodova, četiri manje od vodećeg Real Madrida. No, ova utakmica je u prvom planu zbog sve glasnijih navoda da trener Barcelone ne uživa povjerenje svojih igrača. Trenerski posao inače nije lagan, posebice u Barceloni gdje je u momčad potrebno uklopiti veliku količinu ega.

- Dajem 100 posto svakog dana. Ali obećajem vam da ću dati ostavku kada me moji igrači prestanu pratiti, a to se još dosad nije dogodilo u mojoj karijeri, poručio je trener Barcelone uoči utakmice.

Većina problema proizlazi iz napetih odnosa s Lionelom Messijem koji je u porazu od Real Sociedada (0:1) utakmicu počeo na klupi. I ovoga puta puno će ovisiti o Messiju koji praktički na terenu uvelike sam kroji sudbinu trenera.

Na drugoj strani je zahuktali Atletico Madrid koji je pobijedio Real u utakmici španjolskog Kupa i lani je dokazao da zna igrati na Camp Nou gdje je u posljednjem kolu izborio i proslavio naslov pravaka i tako presudio tadašnjem teneru Barcelone Gerardu Martinu. Idealna prilika za Marija Mandžukića i suigrače da ponovo zapapre katalonskom velikanu.

Tablice omogućuje Sofascore