NJEMAČKO PRVENSTVO

Kramarićev pogodak odluke protiv Wolfsburga

Subota, 12. ožujka 2016. 17:50 Napisao/la  SC

Rezultati 26. kola: Hoffenheim - Wolfsburg 1:0, Borussia (M) - Eintracht 3:0, Bayern - Werder 5:0

Niko Kovač neće po dobrome pamtiti debi u Bundesligi, njegov Frankfurt izgubio je 3:0 kod Borussije Mönchengladbach.

Stindl je u 10. minuti imao lijepu priliku za vodstvo domaćina, pucao je sa sedam, osam metara iskosa s lijeve strane, ali Hradecky je krajnjim naporom to zaustavio. Ovaj je dvojac u glavnim ulogama bio u 28. minuti, ali izhod je isti, opet je vratar gostiju nadmudrio igrača Borussije.

Ipak, treća je bila sreća za Stindla, nakon prekida u 36. minuti, lopta je došla do njega, i to nakon međusobnog sudara Hradeckyja i Seferovića, a on je preciznim, prizemnim udarcem s 10-ak metara pogadio za 1:0.

Vratar Eintrachta još je jednom pogriješio u 53. minuti kada je izašao izvan šesnaesterca i katastrofalno ispucao loptu, samo da Raffaela, koji ne propušta priliku i prebacuje ga za 2:0.

Stindl je u 70. minuti mogao i do drugoj gola na utakmici, ali s osam, devet metara pucao je pokraj gola.

Ako je bilo i sumnje u pobjedu domaćina, to je otklonjeno u 70. minuti kada je Dahoud izbio sam pred vratara Eintrachta i iskosa s lijeve strane pogodio u njegov prvi kut.

Hoffenheim je golom Andreja Kramarića srušio Wolfsburg 1:0. Hrvatski napadač je već u 3. minuti dobio loptu na lijevoj strani u šesnaestercu, oslobodio se čuvara i lijepo pogodio sa sedam, osam metara za 1:0. Krami je to bio treći gol u Bundesligi.

U 24. minuti Uth je dobro pucao s ruba šesnaesterca, međutim udarac je prohujao pokraj vratnice.

Kramarić je u glavnom ulozi ponovno u 57. minuti kada je izborio jedanaesterac nakon što ga je srušio vratar gostiju, ali Voland promašuje s bijele točke. Inače, Kramarić je prvi uzeo loptu i krenuo izvesti kazneni udarac, ali Voland mu nije dopustio.

Andrej Kramarić igrao je do 76. minute.

Darmstadt i Augsburg su odigrali 2:2. Darmstadt je poveo u 12. minuti kada je Mario Vrančić nakon jedne odbijene lopte ostao nečuvan pa nije imao težak zadatak pogoditi iz blizine za 1:0. Domaćin je vodstvo udvostručio u 43. minuti kada je Wagner pogodio na asistenciju Kempea. Augsburg je smanjio preko Faulnera u 63. minuti, a preko Finnbogason, koji je realizirao jedanaesterac u 89. minuti, stigao i do izjednačenja.

Köln je do tri boda golovima Bittencourt a koji je pogađao mrežu domaćina u 43. i 61. minuti.

U sjajnoj utakmici Ingolstadt i Stuttgart su odigrali 3:3. Već u 4. minuti Hartmann je pogodio za vodstvo Ingolstadta. Ipak, već u 9. minuti švabe su stigle do izjednačenja preko Kostića. Do novog vodstva domaćin je stigao u 54. minuti kada je pogodio Leckie.Samo pet minuta kasnije već je bilo 3:1, a strijelac je bio Lezcano. Ipak, u samo pet minuta Stuttgart je stigao do 3:3. Prvo je pogodio Rupp u 79., a onda je u 84. i iz penala pogodio Didavi.

Nogometaši Bayerna sa pet su komada ispratili bremenski Werder. Golijadu je otvorio, ali i zatvorio alcantara golovima u 9. i 90. minuti. Dva gola dodao je Mueller, a jedan Lewandowski.

Bundesliga - 26. kolo - rezultati: Hoffenheim - Wolfsburg 1:0 (Kramarić 3), Darnstadt - Augsburg 2:2 (Vrančić 12, Wagner 40/Feulner 63, Finnbogason 90-11m), Hannover - Koln 0:2 (Bittencourt 43, 61), Ingolstadt - Stuttgart 3:3 (Hartmann 4, Leckie 56, Lezcano 61/Kostić 9, Rupp 79, Didavi 84-11m), Borussia (M) - Eintracht 3:0 (Stindl 36, Raffael 53, Dahoud 79), Bayern - Werder 5:0 (Alcantara 9, 90, Mueller 31, 66, Lewandowski 86)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.