Borna Ćorić u Zagrebu: Goran mi je prognozirao ovako nešto, rekao sam mu da je lud!

Ponedjeljak, 27. listopada 2014. 18:46 Napisao/la  SC

Gledam sebe, ne gledam statistike i što je Federer napravio u mojim godinama. Ja sam Borna Ćorić i imam svoju karijeru, rekao je Ćorić

Borna Ćorić vratio se u Zagreb nakon što je polufinalom u Baselu ostvario plasman karijere i pobijedio Rafaela Nadala čime je ostvario najveću pobjedu u karijeri. Na novoj ATP-ljestvici Boran je ušao u prvih 100 (93.), sve se brzo promijenilo u životu jednog 17-godišnjaka

- Pobijedio sam u Baselu dvojicu igrača iz Top 15 među kojima i jednog od najboljih u povijesti tenisa. Na ovome treba graditi nešto veće. Gledam sebe, ne gledam statistike i što je Federer napravio u mojim godinama. Ja sam Borna Ćorić i imam svoju karijeru, rekao je Ćorić na konferenciji za novinare.


Goran Ivanišević prorekao je Ćoriću blistavu karijeru:

- Goranu sam rekao da je lud. Ja sam mislio da bi bilo odlično ako završim među 150 najboljih. Ispostavilo se da sam pogriješio i drago mi je da mogu priznati pogrešku. Goran mi pomaže savjetima. Čujemo se skoro svaki dan, šaljemo si poruke. On je jedan od onih koji mi šalje poruke i kad izgubim da bi mi rekao da je sve u redu, rekao je Ćorić.

Za vrijeme turnira u Baselu objavio je odluku o prekidu suradnje s Britancem Ryanom Jonesom s kojim je trenirao protekle dvije godine.

- U Baselu su bili mama, tata i sestra kao treneri pa ću možda njih voditi na put. S njima mi stvarno ide dobro, ima vremena, odgovorio je Ćorić na pitanje o tome tko bi trebao biti njegov novi trener.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.