ATP U UMAGU

Cuveas pobijedio, Čilić ispao u polufinalu

Nedjelja, 27. srpnja 2014. 14:08 Napisao/la  SC

Finale: Cuevas - Robredo 6:3, 6:4, polufinale: Čilić - Roberdo 6:7 (10), 3:6

Pablo Cuevas pobjednk je ATP-a u Umagu. Urugvajac je do naslova stigao svladavši u finalu Tommyja Robreda 6:3, 6:4. Uspjeh je tim vrijedniji kada se uzme u obzir da je Cuevas u Umagu igrao kvalifikacije.

Nakon što je u subotu zbog lošeg vremena otkazano polufinale ono je odigrano u nedjelju. Marin Čilić zaustavljen je u polufinalu. Tommy Robredo slavio je 7:6 (10), 6:3. Polufinale je odgrano u nedjelju zbog kiše. U ogledu Čilića i Robreda meč je na otišao na mlin Španjolca u prvom setu kojega je osvojio nakon maratonskog tie breaka.

Čilić je u prvom setu imao ukupno sedam set lopti, kod 5:3 na svom servisu propustio je realizirati dvije set lopte, te u trinaestoj igri još pet. Nakon što se vratio u prvom setu, Robredo je je iskoristio priliku i u drugoj dionici zaključio meč nakon sat i 45 minuta.

Cuevas je u polufinalu pobijedio Talijana Fabija Fogninija sa 6:3, 6:4. Cuevas tako igra sezonu iz snova. Na početku sezone nije ga bilo nigdje. Nedavno je osvojio turnir u Bastadu, a sada je kroz kvalifikacije stigao do finala Umaga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.