ATP Memphis: Marin Čilić nakon tri seta pobijedio Ivana Dodiga na otvaranju turnira

Utorak, 19. veljače 2013. 09:23 Napisao/la  SC

Atp Memphis, 1. kolo Čilić - Dodig 4:6, 6:2, 6:3

Marin Čilić u prvom kolu ATP-a u Memphisu pobijedio je Ivana Dodiga 4:6, 6:2, 6:3 u hrvatskom okršaju na otvaranju turnira. Čilić, koji je prvi nositelj u Memphisu, imao je pune ruke posla na putu do prve pobjede u drugom međusobnom dvoboju.

Čilić na otvaranju meča kod 1:0 nije iskoristio tri vezane break lopte. Na drugoj strani Dodig je uzeo svoju priliku što mu je u konačnici donijelo prvi set.

Ali nakon prve dionice Dodoig nije dobio drugu priliku. Čilić je poveo 3:0, a kod 5:2 je novim breakom zaključio set. Iako se Dodig maksimalno trudio protiv raspoloženog Čilića nije bilo rješenja. Najbolji hrvatski tenisač držao je visok ritam, u ranoj fazi treće dionice došao je do novog breaka i tako riješio pitanje pobjednika.

- Dodig i ja se jako dobro poznajemo, toliko smo puta zajedno trenirali da tu nema nikakvih tajni. Ivan je odlično igrao u prvom setu, ali kada sam malo podignuo igru susret je otišao na moju stranu, rekao je Marin Čilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.