Svečani doček u Zagrebu, više desetaka tisuća navijača proslavilo rukometnu broncu

Ponedjeljak, 01. veljače 2016. 18:30 Napisao/la  SC

Rukometaši su nam pokazali kako se može biti izvrstan. Zamislite da smo i na ostalim poljima tako dobri kao u rukometu, rekao je ministar Šustar

Više desetaka tisuća navijača dočekalo je na Trgu bana Jelačića hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja se u ponedjeljak vratila s europskog prvenstva u Poljskoj ovjenčana brončanim medaljama. Slavlje na trgu započelo je pjesmom 'Neopisivo' Zaprešić Boysa.

Brončanim rukometašima na pozornici se pridužio i pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec otpjevavši 'Mojoj majci (Ruža hrvatska) i "Sve je lako kad si mlad", dok je Ervin Baučić izveo pjesmu Dražena Žanka i Ivice Krajača "Hrvatski kauboji".

- Rukometaši su nam pokazali kako se može biti izvrstan. Zamislite da smo i na ostalim poljima tako dobri kao u rukometu. Mi smo pobjednička nacija. Hvala vam dečki, rekao je novi ministar Predrag Šustar.

- Hvala svima što su došli, ovo je jedna lijepa priča. Mi smo vjerovali do ovi momci imaju nešto. Pripremili smo se dobro, fizički i psihički i to smo pokazali, rekao je Petar Metličić.

- Osjećam puno ljubavi, hvala vam. Sada ćemo se svi dobro odmoriti i proslaviti, a onda izboriti plasman na olimpijske igre u Rio de Janeiro, rekao je izbornik Željko Babić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.