Svečani doček u Zagrebu, više desetaka tisuća navijača proslavilo rukometnu broncu

Ponedjeljak, 01. veljače 2016. 18:30 Napisao/la  SC

Rukometaši su nam pokazali kako se može biti izvrstan. Zamislite da smo i na ostalim poljima tako dobri kao u rukometu, rekao je ministar Šustar

Više desetaka tisuća navijača dočekalo je na Trgu bana Jelačića hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja se u ponedjeljak vratila s europskog prvenstva u Poljskoj ovjenčana brončanim medaljama. Slavlje na trgu započelo je pjesmom 'Neopisivo' Zaprešić Boysa.

Brončanim rukometašima na pozornici se pridužio i pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec otpjevavši 'Mojoj majci (Ruža hrvatska) i "Sve je lako kad si mlad", dok je Ervin Baučić izveo pjesmu Dražena Žanka i Ivice Krajača "Hrvatski kauboji".

- Rukometaši su nam pokazali kako se može biti izvrstan. Zamislite da smo i na ostalim poljima tako dobri kao u rukometu. Mi smo pobjednička nacija. Hvala vam dečki, rekao je novi ministar Predrag Šustar.

- Hvala svima što su došli, ovo je jedna lijepa priča. Mi smo vjerovali do ovi momci imaju nešto. Pripremili smo se dobro, fizički i psihički i to smo pokazali, rekao je Petar Metličić.

- Osjećam puno ljubavi, hvala vam. Sada ćemo se svi dobro odmoriti i proslaviti, a onda izboriti plasman na olimpijske igre u Rio de Janeiro, rekao je izbornik Željko Babić.