×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milan je na gostovanju u Ceseni slavio s 3:1 i tako se vratio na čelnu poziciju Serie A, s bodom prednosti ispred Juventusa. Roma preko Parme do pete pozicije.
Puno je lakše raditi s igračima koji redovito primaju plaću nego sa onima kojima plaća  kasni. Predsjedniku Hrvoju Malešu i Nadzornom odboru objasnio sam da je bez čvrstih temelja teško napraviti rezultat, kazao je trener Hajduka
"Stara dama" je na svom stadionu s 3:1 svladala Cataniu. Ovom pobjedom Juve je vratio prvu poziciju na ljestvici, ispred Milana koji igra u nedjelju.
Pobjedom nad Racing Santanderom Real Madrid je povećao svoju prednost nad Barcelonom  na 13 bodova. Cristiano Ronaldo prestigao Juanita, zabivši 121 pogodak za Real.
U prvom susretu četvrtfinala Hrvatskog kupa Dinamo je kao domaćin u Puli odigrao s Istrom 1961 neriješeno, 1:1.
Mladen Petrić u pravilu uvijek postigne pogodak kada ga izbornik Slaven Bilić izostavi s popisa
Pep Guardiola još uvijek nije produžio ugovor s Barcom. Pitanje je i hoće li. Špekulira se o njegovom odlasku u Inter.
Subota, 18. veljače 2012. 13:02
Hajduk

Maleš traži kupca za Ahmada Sharbinija

Predsjednik Maleš, koji se sprema na put u Ukrajinu, pokušat će pronaći klub gdje bi Ahmad nastavio karijeru
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.