×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Dinamo remizirao s Istrom 1961 u četvrtfinalu Kupa

Subota, 18. veljače 2012. 18:57 Napisao/la 

U prvom susretu četvrtfinala Hrvatskog kupa Dinamo je kao domaćin u Puli odigrao s Istrom 1961 neriješeno, 1:1.

Prva "ozbiljna" utakmica nakon zimske pauze odigrana je u Puli, između Dinama i Istre 1961. Prvi susret četvrfinala Kupa završen je 1:1, a raritetan je podatak da su Zagrepčani i Puljani zamijenili domaćinstva, tako da će u uzvratu 7. ožujka u Maksimiru domaćin biti - Istra 1961! Analogno tome, ovo je "aktivniji" rezultat za momčad iz Pule. Pred nešto više od 3000 gledatelja u Puli je poveo Dinamo, pogotkom Badelja u 45. minuti. Pogodak Badelja stigao je kao logična posljedica dominacije Zagrepčana u prvom dijelu.

Nastavak je donio sasvim drugačiju sliku. "Gosti" iz Pule su zagospodarili travnjakom, sasvim pritisnuli Dinamo, dva puta pogađali vratnicu, stavljali Kelavu na ozbiljna iskušenja... Nagrada za Puljane je stigla u vidu pogotka Bačelić - Grgića, koji je u 53. minuti zabio pogodak za konačnih 1.1. Naravno, bez obzira na zamjenu domaćinstva, favorit za plasman u polufinale Kupa ostaje momčad Ante Čačića, bez obzira na to što u Puli nisu odigrali briljantnu partiju.

Četvrtfinale Kupa Hrvatske, prva utakmica.

GNK Dinamo - NK Istra 1961 1:1 (1:0)
Suci: Ante Vučemilović (Osijek), Dražen Pejić (Vukovar), Hrvoje Menđušić (Vinkovci)
Gledatelja: 3500

Dinamo: Kelava - Vrsaljko, Vida, Šimunić, Ibanez - Calello (od 77. Alispahić), Badelj - Tomečak (od 67. Beqiraj), Kovačić, Sylvestr - Krstanović (od 56. Leko)
Istra 1961: Prskalo - Marić, Sušić, Stranatić, Milić - Anđelković, Jerković (od 46. Bačelić-Grgić), Batarelo - Belle (od 78. Havojić), Križman, Roce (od 60. Ottochian)

Strijelci: 1:0 Badelj (45.), 1:1 Bačelić - Grgić (53.)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.