Prijateljska utakmica: Reprezentacije Kosova i Albanije odigrale u Prištini neodlučeno

Petak, 13. studenog 2015. 17:23 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Kosovo - Albanija 2:2


Nogometne reprezentacije Kosova i Albanije neodlučeno (2:2) su prijateljsku utakmicu odigrale u Prištini pred 20.000 gledatelja.

Pogoci su postignuti u drugom poluvremenu. Albanija je u 54. minuti povela sa 1:0 golom Reya Manaja, Kosovo je izjednačilo golom Bersanta Celine iz kaznenog udarca četiri minuta kasnije.

Kosovo je povelo sa 2:1 pogotkom Elbasana Rashanija u 69. minuti, Amir Rrahmani, reprezentativac Albanije koji igra za Split, u 72. minuti izjednačio je na 2:2.

Na početku utakmice intonirana je samo albanska himna, albanski izbornik Gianni de Biassi i kapetan Lorik Cana rekli su da su na Kosovo došli proslaviti povijesni plasman na EP 2016.

- Utakmica je bila prilika da nas vide ljudi i u našem drugom glavnom gradu. Svaku mogućnost koristimo da isprobamo što više igrača za Europsko prvenstvo. Imamo dobre odnose sa Fudbalskim savezom Kosova i sporazum da nećemo ometati njegov izbor. Imamo kompletiranu ekipu, a Kosovo ima sreće da ima puno igrača koji igraju ne samo ovdje, nego i u Europi i svijetu, rekao je De Biassi.

Uoči utakmice premijer Kosova Isa Mustafa čestitao je selekciji Albanije na plasmanu na EP.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.