Pogledajte kako je Robin Van Persie obradovao vjernog navijača Nizozemske

Nedjelja, 13. srpnja 2014. 16:13 Napisao/la  SC

Van Persie je Winifriedu Witjesu darovao medalju za treće mjesto i kapetansku traku. Witjes je prepozntljiv po svojoj odori u bojama Nizozemske i kamera ga je često pratila u Brazilu gdje je do utakmice za treće mjesto nosio u rukama trofej namijenjen svjetskom prvaku

Robin van Persie, napadač Nizozemske, darovao je brončanu medalju i kapetansku traku vjernom navijaču reprezentacije koji od 1988. godine prati Oranje. Winifried Witjes čovjek je kojega je svaki navijač, koji ga je barem jednom vidio, i zapamtio. Witjes je prepozntljiv po svojoj odori u bojama Nizozemske i kamera ga je često pratila u Brazilu gdje je do utakmice za treće mjesto nosio u rukama trofej namijenjen svjetskom prvaku. Prema njegovim riječima u posljednjih 26 godina bio je na 80 posto utakmica reprezentacije, bilo da se radi o prijateljskim utakmicama, kvalifikacijama ili nastupima na europskim i svjetskim prvenstvima.   

Nakon pobjede nad Brazilom Van Persie je krenuo prema tribinama pokazujući na Witjesa. Napadač Oranja tako je na lijepi način zahvalio vjernom navijaču na 26 godina podrške.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.