Pogledajte kako je Robin Van Persie obradovao vjernog navijača Nizozemske

Nedjelja, 13. srpnja 2014. 16:13 Napisao/la  SC

Van Persie je Winifriedu Witjesu darovao medalju za treće mjesto i kapetansku traku. Witjes je prepozntljiv po svojoj odori u bojama Nizozemske i kamera ga je često pratila u Brazilu gdje je do utakmice za treće mjesto nosio u rukama trofej namijenjen svjetskom prvaku

Robin van Persie, napadač Nizozemske, darovao je brončanu medalju i kapetansku traku vjernom navijaču reprezentacije koji od 1988. godine prati Oranje. Winifried Witjes čovjek je kojega je svaki navijač, koji ga je barem jednom vidio, i zapamtio. Witjes je prepozntljiv po svojoj odori u bojama Nizozemske i kamera ga je često pratila u Brazilu gdje je do utakmice za treće mjesto nosio u rukama trofej namijenjen svjetskom prvaku. Prema njegovim riječima u posljednjih 26 godina bio je na 80 posto utakmica reprezentacije, bilo da se radi o prijateljskim utakmicama, kvalifikacijama ili nastupima na europskim i svjetskim prvenstvima.   

Nakon pobjede nad Brazilom Van Persie je krenuo prema tribinama pokazujući na Witjesa. Napadač Oranja tako je na lijepi način zahvalio vjernom navijaču na 26 godina podrške.