Slaven Bilić stigao u Moskvu, ogrnuo klupski šal i otvorio novo trenersko poglavlje

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 20:39 Napisao/la  SC

Na aerodromu Šeremetjevo novog trenera Lokomotiva dočekali su novinari, Bilić je na pitanja odgovarao s klupskim šalom oko vrata

Slaven Bilić i njegov stožer stigli su Moskvu. Na aerodromu Šeremetjevo novog trenera Lokomotiva dočekali su novinari, Bilić je ne pitanja odgovarao s klupskim šalom oko vrata. Odmah po dolasku Bilić i njegovi suradnici produžili su put prema kampu Lokomotiva, gdje će Bilić biti službeno predstavljen igračima i odmah početi raditi posao koji će godišnje biti plaćen oko 3 mil. eura.

Bilić je vrlo kratko i ne baš uspješno na klupi Hajduka stjecao iskustva vezana za klupski rad. Njegova trenerska karijera do sada je bila vezana isključivo za reprezentaciju, nakon što je radio kao izbornik U-21 selekcije, Bilić je prije šest godina postao izbornik najbolje hrvatske momčadi. Rad u Lokomotivu potpuno je novo iskustvo, među najbližim suradnicima jedino je Nikola Jurčević kao trener Dinama, Salzburga, Zegreba i S. Belupa osjetio izazove klupskog nogometa na relativno visokom nivou.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.