Slaven Bilić stigao u Moskvu, ogrnuo klupski šal i otvorio novo trenersko poglavlje

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 20:39 Napisao/la  SC

Na aerodromu Šeremetjevo novog trenera Lokomotiva dočekali su novinari, Bilić je na pitanja odgovarao s klupskim šalom oko vrata

Slaven Bilić i njegov stožer stigli su Moskvu. Na aerodromu Šeremetjevo novog trenera Lokomotiva dočekali su novinari, Bilić je ne pitanja odgovarao s klupskim šalom oko vrata. Odmah po dolasku Bilić i njegovi suradnici produžili su put prema kampu Lokomotiva, gdje će Bilić biti službeno predstavljen igračima i odmah početi raditi posao koji će godišnje biti plaćen oko 3 mil. eura.

Bilić je vrlo kratko i ne baš uspješno na klupi Hajduka stjecao iskustva vezana za klupski rad. Njegova trenerska karijera do sada je bila vezana isključivo za reprezentaciju, nakon što je radio kao izbornik U-21 selekcije, Bilić je prije šest godina postao izbornik najbolje hrvatske momčadi. Rad u Lokomotivu potpuno je novo iskustvo, među najbližim suradnicima jedino je Nikola Jurčević kao trener Dinama, Salzburga, Zegreba i S. Belupa osjetio izazove klupskog nogometa na relativno visokom nivou.