SPURSI NE ŠTEDE NOVAC

Tottenham Modriću nudi 900 tisuća kuna tjedno

Utorak, 27. prosinca 2011. 16:59 Napisao  Marko Babić

Ako Luka prihvati ponudu Tottenhama postat će najplaćeniji igrač Spursa

Prema pisanju engleskog Metroa Tottenham će Luki Modriću ponuditi ugovor vrijedan sto tisuća eura tjedno (900 tisuća kuna) da bi ga zadržao u svojim redovima. Nakon što su Spursi odbili sve ponude Chelseaja u ljetnom prijelaznom roku pojavila se ponovo priča o želji Alexa Fergusona da u Manchester United dovede hrvatskog reprezentativca i tako osvježi svoje redove nakon loših igara u prvom dijelu sezone i ispadanja iz Lige prvaka.

Ako Luka prihvati ponudu Tottenhama postat će najplaćeniji igrač Spursa, iako Metro navodi da nema sumnje da su Chelsea i Manchester United spremni ponuditi i veći iznos. Ostaje pitanje hoće li Harry Redknapp i Daniel Levy i ovoga puta uspjeti zadržati Luku na White Hart Laneu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.