×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Nastavljaju se odgode utakmica u Serie A, zbog snježnog nevremena. Stigla je potvrda kako su otkazani susreti Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina.
Bivši izbornik Engleske demantirao je špekulacije kako će se vratiti trenerskom poslu u Italiji.
Na svom Olimpicu Lazio je u prvom dijelu gubio 0:2 protiv Cesene, u 33. minuti isključen je Konko. U samo deset minuta domaćin stigao do velike pobjede.
Martin Caceres, povratnik u Juventus nakon epizode u Sevilli, postigao je dva pogotka u pobjedi 2:1 nad Milanom. Jedini strijelac za Milan El Shaarawy.
Capello je podnio ostavku  nakon sastanka s čelnicima FA. U svega nekoliko sati Redknapp je od državnog neprijatelja postao kandidat za jednu od najpoželjnijih državnih dužnosti
Svjestan sam što sam učinio, ali znate kako kažu: što se dogodilo na igralištu, ostaje na igralištu, rekao je Suarez o rasističkom vrijeđanju Patricka Evre zbog čega je drastično kažnjen
Posljednjih pet godina ovo je bila noćna mora za mene i moju obitelj. Ovaj slučaj nikada nije ni trebao završiti na sudu, rekao je Redknapp
Disciplinska komisija Serie A kaznila je Ibrahimovića s tri utakmice suspenzije. Prvi strijelac Milana propustit će tako veliki derbi s Juventusom, koji se igra 25. veljače na San Siru.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.