Suarez u subotu igra protiv Evre, Ferguson priželjkuje njihovo rukovanje

Srijeda, 08. veljače 2012. 20:05 Napisao  I. V.

Svjestan sam što sam učinio, ali znate kako kažu: što se dogodilo na igralištu, ostaje na igralištu, rekao je Suarez o rasističkom vrijeđanju Patricka Evre zbog čega je drastično kažnjen

Luis Suarez se tek vratio s odsluženja kazne, a već se mora suočiti sa svojom savješću. Nakon stanke od 8 utakmica Suarez je u ponedjeljak odigrao pola sata protiv Tottenhama, a u subotu nastupa na Old Traffordu. Tamo ga čeka Patrick Evra i pedesetak tisuća nabrijanih navijača Manchester Cityja.

- Znam što me čeka, ali moram reći da će me zvižduci dodatno motivirati. Naučio sam da mi navijači protivničkih momčadi zvižde! Svjestan sam što sam učinio, ali znate kako kažu: što se dogodilo na igralištu, ostaje na igralištu! – rekao je Suarez o rasističkom vrijeđanju Patricka Evre zbog čega je drastično kažnjen.

Sir Alex Ferguson nada se da će utakmica početi rukovanjem Suareza i Evre za kojega se nada da će prevazići iskušenje i neće odbiti ruku pomirenja.

Ako mu je Suarez pruži!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.