De Laurentiis: Zvao sam Luisa Enriquea, hvala bogu da je otišao u PSG!

Utorak, 10. listopada 2023. 16:28 Napisao/la  SC

Tko god želi ići u Saudijsku Arabiju igrati Superkup je idiot! Jeste li vidjeli što se događa u Izraelu, kaže vlasnik Napolija

Aurelio De Laurentiis
Aurelio De Laurentiis

Aurelio De Laurentiis nije zadovoljan Rudijem Garcijom!

Najvažniji razlog zbog kojega predsjednik Napolija i dalje stoji iza aktualnog trenera je da ne može dovesti trenera kojega bi htio dovesti nakon što je krajem prošle sezone otišao Luciano Spalletti.

- Zvao sam nekoliko trenera. Pitao sam Thiaga Mottu, ali nije htio doći. Zvao sam Luisa Enriquea, hvala bogu da je otišao u PSG, pogledajte rezultate koje ima! Nije me uvjerio čak ni za tri dana koliko smo razgovorali!  Zvao sam dosta njih, objasnio je De Laurentiis zašto je ovog ljeta doveo Garciju, koji je dobio otkaz u Al Nassru čim je došao Cristiano Ronaldo.

- Kada dovedete trenera koji više ne poznaje talijanski nogomet, vjerojatno mu je teško, to bi se dogodilo bilo kome drugom. Ja sam poslovni čovjek, dužan sam se zanimati za svoj posao. Donijet ću najbolje odluke kada za to dođe vrijeme, naglasio je De Laurentiiis.

Napoli je odbio igrati Superkup u Arabiji:

- Tko god želi ići u Saudijsku Arabiju igrati Superkup je idiot! Jeste li vidjeli što se događa u Izraelu? Mogla bi doći do zračne blokade na tim teritorijima. Zašto otići u Saudijsku Arabiju? Zaraditi još nekoliko milijuna eura? Ne bojkotiram, samo sam rekao da budemo oprezni, istaknuo je De Laurentiis.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.