MARIO BALOTTELI

Ibrahimovićev odlazak pomogao Interu

Utorak, 17. listopada 2023. 21:53 Napisao/la  SC

Uvijek sam imao jaču osobnost od Ibrahimovića

Ibrahimovićev odlazak pomogao Interu

Mario Balotelli odgovorio je Zlatanu Ibrahimoviću, koji je kritizirao nekadašnjega suigrača iz Intera:

- Šteta je kad netko ima toliko prilika da iskoristi talent, a ne iskoristi niti jednu od njih. Balotelli ih je imao puno prilika i baš svaku je propustio, kazao je Ibrahimović.

Balotelli je prvo na Instagramu objavio svoju fotku na kojoj drži trofej Lige prvaka, koji Ibrahimović nikada nije osvojio, a onda je u razgovoru za TV Play rekao sljedeće:

- Čudno je da me Zlatan javno napao bez razloga. Zlatan se poistovjećuje s Bogom, pa se onda treba Bogu moliti. S trofejom Lige prvaka samo sam htio reći da sam igrao važne utakmice, on je izostao u nekima od njih. Napravio sam neke greške, mogao sam se drugačije nositi sa svojim talentom. Istina je da mi je Ibrahimović uvijek govorio da mogu bolje, ali nije u pravu za ostalo. Možda bih osvojio Ballon d’Or, to mogu sa sigurnošću reći, kazao je Balotelli.

O odnosu s Ibrahimovićem dok su dijelili svlačionicu kazao je sljedeće:

- Uvijek sam imao jaču osobnost od Ibrahimovića, zato mi nije stvarao toliko problema. Više sam Materazzija vidio kao velikog brata nego Ibrahimovića, rekao je Balotelli i naglasio sljedeće:

- Reći ću da je Ibrahimovićev odlazak pomogao Interu da osvoji Ligu prvaka. Diego Milito je bio poput kralja Mide, sve što je dotaknuo pretvaralo se u zlato, dok je Samuel Eto’o uvijek odlučivao utakmice, jako sam se dobro slagao s Wesleyjem Sneijderom, prisjetio s Balotelli razdoblja karijere u Interu.

Da može, Balotelli bi danas donio drugačije odluke u trima slučajevima:

- Ne bih otišao iz Intera kada sam otišao unatoč tome što je Rafa Benitez forsirao moj odlazak. Mogao sam ispisati povijest za Nerazzurre. Ne bih napustio Manchester City, gledajući unatrag pogriješio sam kada sam otišao u Liverpool, poručio je Balotelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.